~ RQS£ ~ Admin
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 30 tecübe puanı : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: doludizgin yıllar Ptsi Eyl. 08, 2008 1:58 pm | |
| yıldız savaşları” Bi yıldız misalisin çocuk Bi uzansam avuçlarımdasın Bir düşünsem nasıl uzak… Nasıl göremezsin ki beni çocuk Kapat tüm o ışıkları Ve bir de bana öyle bak… Biliyorsan söylesene çocuk Aşk mı; bi savaş mı bu Ya da nedir arasındaki fark… Yıldızlar masum ve yalnız Aşklarsa gökyüzünde Bildiğin kaç savaş varsa bak… Hepsi de yeryüzünde yiğit güralp 5. Bölüm Özeti - Gülşen’in Barış’la ilgili bildiği her şey, hatta tüm duyguları yine tamamen ters yüz olmuş ve Gülşen iç dünyasında sürekli Barış’ı sorgulamaktan kendini alamamaya başlamıştır… Feraye ise kendisine göre Pelin’in artık Barış’a aşık olduğundan yüzde yüz emin olmuş bu saflarda ve bu savaşta kendine yeni stratejiler geliştirmeye başlamıştır… Yaşanan olaylardan sonra Saliha oğlunun çiftlikte sürekli acı tecrübeler yaşamasından artık sıkılmış yine Barış’la ilgili son sözü söylemeye hazırlanırken, Adil Şehzade’yi İfran’a geri vermemek için son kozunu oynayacak, İrfan en ağır şekilde rakip çiftlikten intikamını alacak, finalde Pelin’in İstanbul’daki sürpriz doğum günü daveti ile Barış, Gülşen, Bekir, Feraye ve Aliço kendisini beklenmedik olayların içinde bulacaktır… | |
|
~ RQS£ ~ Admin
| Konu: Geri: doludizgin yıllar Ptsi Eyl. 08, 2008 6:16 pm | |
| ben severek izliyorum arada söliyim sitemizede çok uydu:d | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: doludizgin yıllar C.tesi Eyl. 13, 2008 11:49 am | |
| |
|
~ RQS£ ~ Admin