Malzemeler:
- 2 adet piliç bonfile
- 1 adet havuç
- 8 adet mantar
- 1 adet soğan
- 4 dilim pastırma
- 3 çorba kaşığı kaşar
- 2 çorba kaşığı un
- 4 çorba kaşığı galeta un
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı sıvıyağı
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber
Yapılışı:
Bir tencereye tereyağı,soğan,havuç,kıyılmış pastırma ve doğranmış mantarları koyup karıştırıyoruz.Piliç bonfilelerin içine pastırmayı koyup üzerine kaşar rendesi,tuz ve karabiber en son olarak da hazırladığımız içi de yerleştirip rulo şeklinde sarıyoruz.Bu ruloları önce una sonra galeta ununa en son olarak da ayrı bir tavada kızdırmış olduğumuz yağda pişiriyoruz.
afiyet olsun